Poslovi preko omladinske zadruge

Poslovi preko Studentsko omladinske zadruge SBU!

Za poslove preko omladinske zadruge SBU možete da konkurišete na više načina:

  • Pozivom na telefon: 011/713 89 09 ili 066/866 86 52 (radnim danima od 09 do 16h).
  • Putem mejla, slanjem prijave ili CV-ja na: office@sbu-zadruga.rs
  • Slanjem poruke (SMS, Viber ili WhatsApp) na telefon: 066 866 86 52.
  • Ličnim dolaskom u prostorije zadruge: Jurija Gagarina 231, Novi Beograd, TC Enjub, prvi sprat, lokal 313

Ponuda poslova preko studentsko omladinske zadruge se svakodnevno ažurira.

U nastavku pogledajte trenutno aktuelnu ponudu poslova preko omladinske zadruge SBU.

Pogledajte oglase za posao preko Studentsko omladinske zadruge SBU – Beograd

Radnik u prodavnici vina (part-time)

Vrsta posla: Komercijala/prodaja

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Mesečna plata za tu poziciju je 25.000 dinara, sa mogućim povećanjem već nakon prvog meseca na 30.000.
Opis posla:

Prodavnici vina i alkoholnih pića na Novom Beogradu potreban radnik (part-time). Radno vreme je ponedeljak-petak od 09-17h, potreban radnik koji će pokriti polovinu smene, nekih 4 sata dnevno. Pozicija obuhvata ispomoć stalno zaposlenim kolegama, ukratko: Prijem i pregled robe. Slaganje iste na police. Odvajanje robe za dostavu. Sitni kancelarijski poslovi, npr. da se zapakuje i odnese pošta. Osnovno održavanje higijene u šta spada brisanje prašine sa flaša i brisanje poda u lokalu. Prijave na: 065 8668653 (sms/viber/whatsapp) sa podacima: ime, prezime, status student do 26, Prodavac vina.

Prodavačica kozmetike (TC Ušće)

Vrsta posla: Komercijala/prodaja

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Neto satnica je 350 dinara
Opis posla:
Zbog proširenja obima poslovanja otvoreno radno mesto na poziciji prodavačica kozmetike u prodavnici u TC Ušće. Prodaja robe iz asortimana, uz aktivno pristupanje kupcima. Poznavanje i prezentacija ukupnog asortimana. Održavanje radnog prostora čistim, urednim. Rad na kasi, kao i vođenje dokumenata. Razumevanje plana rada i doprinos tom planu i ciljevima. Uslovi: Studenti do 26 godina. Poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima. Poznavanje engleskog jezika. Poznavanje rada na računaru. Komunikativnost, odgovornost, ljubaznost, timski duh. Radno mesto uključuje rad sa punim radnim vremenom i nepunim radnim vremenom, u dve smene. Prijave na: 0658668653 (sms/viber/whatsapp) sa podacima: ime, prezime, status: student do 26, Prodavačica kozmetike.

Rad na infopultu teretane (Bulevar kralja Aleksandra)

Vrsta posla: Obezbeđenje, portiri i redari

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Plata – po dogovoru (oko 40.000).
Opis posla:

Potrebna ozbiljna i odgovorna devojka za rad na info pultu teretane. Radno vreme – 5 dana po 8h. Lokacija – preko puta Studentskog doma Lola, Bulevar kralja Aleksandra. Početak rada što pre. Prijave na: 0658668653 (sms/viber/whatsapp) sa podacima: ime, prezime, status student do 26, Infopult teretane.

Prodavac/čica u poslastičarnici

Vrsta posla: Komercijala/prodaja

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Početna cena sata je 250 dinara, uz mogućnost povećanja nakon probnog perioda.
Opis posla:

Potrebni studenti za rad u maloj, šarmantnoj poslastičarnici na Zvezdari. Lokal se nalazi u blizini SC Vračar. Poslastičarnica se bavi proizvodnjom zdravih, veganskih kolača, bez šećera  i glutena. Potrebna je ljubazna, pedantna, odgovorna ženska ili muška osoba. Zaduženja zaposlene/og bi bila da prodaje kolače, pakuje ih, sprema espreso ili čaj. Početak rada je 1.12. ili ranije. Potrebna je sanitarna knjižica. Obuka je obezbeđena. Radno vreme je fleksibilno, mogućnost rada full-time i part-time nekoliko dana tokom nedelje. Radno vreme poslastičarnice od 10 do 20h, svakim danom, osim nedeljom. Prijave na: 0658668653 (sms/viber/wa) sa podacima: ime, prezime, status student do 26, Prodavac u poslastičarnici.

Studenti za čišćenje zgrada (Voždove kapije)

Vrsta posla: Čišćenje i održavanje

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Satnica je 300 dinara.
Opis posla:

Potrebni studenti za čišćenje stambenog kompleksa. Lokacija: Voždove kapije na Voždovcu. Smena od 8-16h. Fleksibilno radno vreme. Prijave na: 0658668653 (sms/viber/whatsapp) sa podacima: ime, prezime, status student do 26, čišćenje: Voždove kapije.

Operateri u call centru (u Brankovoj)

Vrsta posla: Call centri

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Neto minimalna plata: 60.000 je plata sa iskustvom, a 50.000 ako nemate iskustva. (Na to plus imate bonus).
Opis posla:
Potrebni operateri u call centru u Brankovoj ulici. Pogodno za studente i lica na školovanju do 26 godina. Radi se 7 sati dnevno (uključena je pauza od pola sata). Radni dani od ponedeljka do petka, a svaka druga subota je radna. Radno vreme: 9-16, 13-20, 11-18, a što se tiče smena, sve je stvar dogovora, radno vreme je fleksibilno shodno vašim obavezama. Prijave na: 0658668653 (sms/viber/wa) sa podacima: ime, prezime, status student do 26, call centar u Brankovoj.

Call centar (Ustanička, Voždovac)

Vrsta posla: Call centri

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Satnica 280 din
Opis posla:

Potrebni omladinci koji bi radili na prijemu poziva iz oblasti retail-a. Radno vreme linija je od 8 do 21h, a radi se i vikendom. Sa poslodavcem biste se dogovarali oko konkretnih satnica za svaku nedelju u zavisnosti od vaše dostupnosti, ali morate da odradite minimum 50h zbog obuke. Primanje dolaznih poziva i komunikacija sa kupcima putem email-a i chat-a. Prezentovanje i prodaja proizvoda iz asortimana kupcima. Kreiranje porudžbenica i zatvaranje prodaje. Aktivno učestvovanje u akcijama unapređenja prodaje. Pružanje podrške i davanje informacija kupcima prilikom online kupovine, kao i kupovine u radnji. Drugi poslovi u okviru delokruga rada po nalogu supervizora. CV poslati na: prijave@sbu-zadruga.rs.

Šankerica/konobarica (Vračar)

Vrsta posla: Ugostiteljstvo

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Dnevnica je 1500-2000 din + bakšiš
Opis posla:

Potrebna radnica za posao šanker/konobar u kafiću na Vračaru. Adresa : Sazonova, Vračar. Fleksibilno radno vreme. Prijave na: 065 8668653 (sms/viber/whatsapp) sa podacima: ime, prezime, status student do 26, Šankerica/konobarica (Vračar).

Rad u magacinu (Altina)

Vrsta posla: Deklarisanje proizvoda

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada: Satnica je 250 din
Opis posla:

Zbog povećanog obima posla potrebna 4 studenta za rad u magacinu. Posao je privremen, 4-5 radnih dana. Lepljenja deklaracija, konrola robe na policama (da li se roba nalazi na označenim mestima). Pakovanje robe, kutije su težine do 2-3 kg. Radno vreme je od 09h-15h. Lokacija: Zemun-Altina. Prijave na: 065 8668653 (sms/viber/whatsapp) sa podacima: ime, prezime, status student do 26, Rad u magacinu (Altina).

Radnici u butiku (Beograd – centar)

Vrsta posla:Trgovina

Status kandidata: Student do 26 godina

Zarada:50.000 din
Opis posla:
Potrebni su radnici za rad u poznatom butiku u centru Beograda. Butik se bavi prodajom muskih kosulja i aksesoara. Radno vreme butika je radnim danima od 9-20, subotom od 9-16h. Smena radnika je 7h i rad je podeljen u dve smene. Svaka druga subota je radna! Prijave na: 0658668653 (sms/viber/whatsapp) sa podacima: ime, prezime, status student do 26, Radnici u butiku (Beograd – centar)

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kliknite na stranicu KONTAKT