Omladinska zadruga SBU - o nama

Studentsko omladinsku zadrugu SBU čini tim sastavljen od ljudi sposobnih da na siguran i kvalitetan način povežu omladince i poslodavce u potrazi za privremenim i povremenim poslovima.

Cilj naše omladinske zadruge je da omogućimo članovima (studentima, srednjoškolcima i nezaposlenim licima do 30 god) da na brz i profesionalan način dođu do velike ponude poslova, da rade i zarade, sve u skladu sa zakonom i propisima omladinskog zadrugarstva.


GARANTUJEMO BRZINU, PROFESIONALIZAM I ODGOVORNOST U ODABIRU RADNE SNAGE!

U mogućnosti smo da poslodavcima ponudimo veliku bazu radnika svih profila. Funkcionišemo kao “brzi servis” i veliki broj članova naše SBU zajednice garantuje poslodavcima veliki izbor radnika i regrutovanje kvalitetne radne snage.

Posedujemo iskustvo, stručnost i sposobnost da pružimo usluge najvišeg kvaliteta. Imamo razvijenu uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama koje angažuju naše članove za razne poslove.


SBU (skraćenica od Studenti beogradskih univerziteta) je najveća studentska online zajednica u zemlji i regionu (trenutno više od 200.000 članova). Nastala je 2011. godine iz potrebe da se studenti sa svih univerziteta/fakulteta okupe na jednom mestu kako bi razmenili informacije na najbrži način.

Pročitajte: Za zadrugare – Kako postati član omladinske zadruge?


ZAPOSLITE NOVE RADNIKE NA JEDNOSTAVAN, BRZ I FLEKSIBILAN NAČIN!

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju slobodno nas kontaktirajte! Dostavite nam podatke o svojoj firmi, opis poslova kao i uslove koje zadrugari treba da ispunjavaju. Kontaktirajte nas mejlom ili telefonom:

E-mail: info@sbu-zadruga.rs, telefon za poslodavce: 066/866 86 52, telefon za omladince: 011/713 89 09


Pročitajte: Za poslodavce – Velika ponuda radnika preko omladinske zadruge

Neki od naših klijenata - omladinska zadruga SBU
SBU Zadruga - Logotipi klijenata