O nama – Studentsko omladinska zadruga SBU

Omladinska zadruga SBU - o nama

Studentsko omladinsku zadrugu SBU čini tim sastavljen od ljudi sposobnih da na siguran i kvalitetan način povežu omladince i poslodavce u potrazi za privremenim i povremenim poslovima.

Posedujemo iskustvo, stručnost i sposobnost da pružimo usluge najvišeg kvaliteta. Imamo razvijenu uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama koje angažuju naše članove za razne poslove.

U mogućnosti smo da poslodavcima ponudimo veliku bazu radnika svih profila. Funkcionišemo kao “brzi servis” i veliki broj članova naše SBU zajednice garantuje poslodavcima veliki izbor radnika i regrutovanje kvalitetne radne snage.

GARANTUJEMO BRZINU, PROFESIONALIZAM I ODGOVORNOST U ODABIRU RADNE SNAGE!

Potrebno je samo da nas kontaktirate mejlom ili telefonom, dostavite nam podatke o svojoj firmi, opis poslova kao i uslove koje zadrugari treba da ispunjavaju: office@sbu-zadruga.rs ili 066/866 86 52 (9-17h)


Cilj naše omladinske zadruge je da omogućimo članovima (studentima, srednjoškolcima i nezaposlenim licima do 30 godina starosti) da na brz i profesionalan način dođu do velike ponude poslova, da rade i zarade, sve u skladu sa zakonom i propisima omladinskog zadrugarstva.


Informacije o SBU zajednici

SBU (skraćenica od Studenti beogradskih univerziteta) je najveća studentska online zajednica u zemlji i regionu. Nastala je pre 11 godina iz potrebe da se studenti sa svih univerziteta/fakulteta okupe na jednom mestu kao bi razmenili informacije na najbrži način.

SBU studentska online zajednica ima samo na Facebooku više od 190.000 članova, podeljenih u glavnu SBU Facebook grupu Studenti beogradskih univerziteta – SBU i još 6 manjih Facebook grupa napravljenih shodno interesovanjima i potrebama studenata.

Jedna od najaktivnijih SBU Facebook grupa je SBU – Poslovi. Nastala je zbog velikog interesovanja studenata na temu studentskih stalnih, povremenih i privremenih poslova. Trenutno ima više od 49.000 članova i taj broj svakodnevno raste.

Sve aktivnosti SBU zajednice su objedinjene u okviru udruženja Centar za zapošljavanje i edukaciju mladih SBU. Više o udruženju pogledajte klikom na Centar SBU

Ogroman broj članova naše zajednice garantuje poslodavcima veliki odziv i mogućnost regrutovanja najkvalitetnih radnika.

Pored ove glavne SBU Facebook grupe, SBU zajedenicu čine još 6 Facebook grupa
napravljenih shodno interesovanjima studenata:

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE!

STUDENTSKO OMLADINSKA ZADRUGA SBU

Telefon: 066/866 86 52, 011/713 89 09

E-mail: office@sbu-zadruga.rs

ZAPOSLITE NOVE RADNIKE NA JEDNOSTAVAN, BRZ I FLEKSIBILAN NAČIN!

Pročitajte koje su prednosti za poslodavce prilikom zapošljavanja radnika preko omladinske zadruge klikom na: Zašto zaposliti radnike preko preko omladinske zadruge?

Referentna lista Omladinske zadruge SBU