SBU zadruga - kako se učlaniti u zadrugu

Član omladinske zadruge može da bude srednjoškolac, student ili nezaposleno lice starosti od 15 do 30 godina.

Član omladinske zadruge možete da postanete na tri načina:
  • Ličnim dolaskom u prostorije zadruge, uplatom članarine i popunjavanjem pristupnice i prijavnog formulara.
  • Sklapanjem ugovora sa poslodavcem i zadrugom, nakon pronalaska posla automatski postajete član zadruge, a članarina vam se naplaćuje odbitkom od prve zarade.
  • Elektronski, bez dolaska u zadrugu, popunjavanjem online formulara i uplatom godišnje članarine. Online formular možete da popunite na našem sajtu, dok uplatu članarine u iznosu od 500 dinara možete izvršiti na naš žiro račun. Nakon uplate potrebno je da fotokopirate (ili uslikate) uplatnicu i pošaljete nam je zajedno sa vašim imenom, prezimenom i kontakt telefonom.

Prijavni online formular za učlanjenje u zadrugu možete popuniti u dnu ove stranice.

Dokumenta za učlanjenje u omladinsku zadrugu

Za učlanjenje u omladinsku zadrugu neophodna su vam sledeća dokumenta:

Srednjoškolci (sa napunjenih 15 god): Očitana lična karta (ili pasoš) i potvrda iz srednje škole.

Studenti (do 26 god): Očitana lična karta i potvrda sa fakulteta ili Indeks (fotokopija prve strane i overenog semestra).

Nezaposleni (do 30 god): Očitana lična karta i zdravstvena knjižica.


Članarina za sve kategorije iznosi 500 dinara (minimalni zakonom predviđeni iznos). Plaća se uplatom na žiro račun zadruge i važi do kraja godine (do 31. decembra). 


Učlanjenje u omladinsku zadrugu SBU

Uputstvo za uplatu članarine na žiro račun (uplatiti u pošti ili banci):

NALOG ZA UPLATU
Platilac: Upisati svoje ime i prezime
Svrha uplate: Uplata članarine
Primalac: Studentsko omladinska zadruga SBU
Šifra plaćanja: 189
Valuta: RSD
Iznos: 500,00
Račun primaoca: 160-549229-31
Model i poziv na broj se ne popunjava.

VAŽNA NAPOMENA: Nakon uplate potrebno je da fotokopirate (ili uslikate) uplatnicu i pošaljete nam je zajedno sa vašim imenom, prezimenom i kontakt telefonom, na mejl sbu.zadruga@gmail.com


Uplatom članarine postajete član Studentsko omladinske zadruge SBU i upisujete se u našu bazu članova koji traže posao.


NAPOMENA: Članstvo u zadruzi traje do isteka kalendarske godine (do 31. decembra). Na početku svake nove godine potrebno je ponovo popuniti zahtev za članstvo. Tom prilikom potrebno je ponovo dostaviti neophodnu dokumentaciju o ispunjenju uslova za sticanje svojstva zadrugara (obnova članstva u zadruzi).

Pročitajte: Kako izgleda rad preko omladinske zadruge?

Učlani se u Omladinsku zadrugu SBU

Pristupni online formular:

Popunite online formular za učlanjenje u omladinsku zadrugu SBU. Učlanjenjem se upisujete u našu bazu članova koji traže posao. Navedeni podaci unose se u evidenciju zadruge i koriste se isključivo u tu svrhu.

Prilikom prvog radnog angažovanja, neophodno je da lično dođete u prostorije zadruge radi potpisivanja zahteva za učlanjenje i preuzimanja članske karte.

    Vrste posla koje biste želeli da radite (odaberite jednu ili više kategorija):
    Anketiranje - istraživanje javnog mnjenjaAdministracija, sekretarski poslovi, fakturisanjeAnimatori – rad sa decomCall centarČišćenje, održavanje, pranje posuđaDeklarisanje proizvoda (lepljenje deklaracija)IT posloviGrafički i web dizajnMarketingPrevođenjeKomericijala, prezentacije i prodajaMaloprodaja - rad u butiku, prodavnici i dr.Lakši fizički posloviTeži fizički posloviPromocije, podela flajeraUgostiteljstvo – konobari/šankeriUgostiteljstvo – kuvari/kafe kuvarice, pomoćni radniciRestorani brze hraneTurizam – recepcija, sobarice, vodičiObezbeđenje, portiri, redari, vozačiOstalo – sve što nije obuhvaćeno prethodnim kategorijama

    Pošalji svoj CV: