Velika ponuda radnika za privremene i povremene poslove

Tražite radnike preko omladinske zadruge? Na pravom ste mestu!

Studentsko omladinska zadruga SBU ima mogućnost da poslodavcima ponudi veliku bazu radnika svih profila. Funkcionišemo kao “brzi servis” i veliki broj naših članova garantuje poslodavcima regrutovanje kvalitetnih radnika.

Angažovanje radnika preko Omladinske zadruge SBU najpovoljniji je za poslodavca sa finansijskog aspekta jer je procenat zakonskih obustava niži u odnosu na druge regularne načine angažovanja radnika (poslodavac plaća znatno niže stope poreza i doprionosa).

GARANTUJEMO BRZINU, PROFESIONALIZAM I ODGOVORNOST U ODABIRU RADNE SNAGE!

Veliku prednost predstavlja i fleksibilno zapošljavanje radnika, to jest poslodavci imaju mogućnost da angažuje radnika samo u onom vremenskom periodu koji je neophodan za izvršenje određenog posla. Radnik se angažuje po potrebi i plaćen je samo za efektivni rad.

Studentsko omladinska zadruga SBU vodi evidencije o radu i zaradama prilikom zapošljavanja radnika preko omladinske zadruge, vrši prijavu i odjavu radnika, obračun zarade i isplatu radnika po završenom poslu.

Pročitajte koje su prednosti za poslodavce prilikom zapošljavanja radnika preko omladinske zadruge klikom na:

Zašto zaposliti radnike preko preko omladinske zadruge?

Ukoliko su vašoj firmi potrebni radnici na privremenim i povremenim poslovima ili usled povećanog obima posla postoji potreba za određenim brojem radnika onda je Studentsko omladinska zadruga SBU pravo rešenje za vas.

POŠALJITE NAM ZAHTEV ZA ANGAŽOVANJE RADNIKA, A MI ĆEMO VAM SE JAVITI U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU.

E-mail: office@sbu-zadruga.rs

VEĆ IMATE RADNIKE KOJE BISTE ANGAŽOVALI PREKO ZADRUGE? POZOVITE NAS ODMAH!

Tel: 066/866 86 52, 011/713 89 09

ZAPOSLITE NOVE RADNIKE NA JEDNOSTAVAN, BRZ I FLEKSIBILAN NAČIN!

Pročitajte Kolike su plate preko omladinske zadruge?

Referentna lista Omladinske zadruge SBU