Ponuda radnika preko omladinske zadruge

Tražite radnike preko omladinske zadruge? Na pravom ste mestu!

Studentsko omladinska zadruga SBU ima mogućnost da vam ponudi veliku bazu radnika svih profila. Funkcionišemo kao “brzi servis” i veliki broj naših članova garantuje vam regrutovanje kvalitetnih radnika.

Preko naše omladinske zadruge možete da zaposlite srednjoškolce, studente do 26 godina, diplomce i nezaposlena lica do 30 godina starosti.


GARANTUJEMO BRZINU, PROFESIONALIZAM I ODGOVORNOST U ODABIRU RADNE SNAGE!


Angažovanje radnika preko Omladinske zadruge SBU najpovoljniji je za poslodavca sa finansijskog aspekta (poslodavac plaća znatno niže stope poreza i doprinosa u odnosu na druge regularne načine angažovanja radnika).

Veliku prednost predstavlja i fleksibilno zapošljavanje radnika. To znači da imate mogućnost da angažujete radnike samo u onom vremenskom periodu koji je neophodan za izvršenje određenog posla.


RADNIK SE ANGAŽUJE PO POTREBI I PLAĆEN JE SAMO ZA EFEKTIVNE RADNE SATE!


Saradnjom sa omladinskom zadrugom pravite uštedu na troškovima oglašavanja radne pozicije, regrutacije i selekcije kandidata. Oslobođeni ste administrativnih radnji kod prijema, zamene ili otpuštanja radnika, kadrovskih i obračunskih evidencija (ugovori, obračuni i dr).

Radnik angažovan preko omladinske zadruge ne zasniva klasičan ugovor o radu, već potpisuje ugovor o obavljanju privremenih i povremenih poslova.


POSLODAVCA FINANSIJSKI NE OPTEREĆUJU BOLOVANJA, GODIŠNJI ODMORI, ODSUSTVA RADNIKA I DR.


Posedujemo iskustvo, stručnost i sposobnost da pružimo usluge najvišeg kvaliteta. Imamo uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama koje angažuju naše članove za razne poslove.


Neki od naših klijenata - omladinska zadruga SBU
SBU Zadruga - Logotipi klijenata

Kako izgleda saradnja sa Studentsko omladinskom zadrugom?

Saradnja poslodavaca i omladinske zadruge regulisana je zakonom i definiše se ugovorom između poslodavca i zadruge, kojim se utvrđuju obaveze, prava i uslovi rada člana zadruge.

Omladinska zadruga vrši selekciju kadrova prema konkretnim potrebama poslodavca, zatim ih upućuje na rad.


Studentsko omladinska zadruga vodi evidencije o radu i zaradama, vrši prijavu i odjavu radnika, obračun zarade i isplatu radnika po završenom poslu.


Obaveza poslodavca je da na kraju meseca obavesti omladinsku zadrugu koju zaradu je neki radnik ostvario u prethodnom mesecu (poslodavac šalje zadruzi radnu listu sa označenim danima i radnim satima u kojima je zadrugar bio radno angažovan).

Zadruga nakon toga izdaje fakturu koja sadrži njegovu neto zaradu, poreze i dorinose, kao i propisani iznos zadružnog doprinosa (10% na neto platu zaposlenog). Po uplati poslodavca, zadruga uplaćuje radnicima zarade, poreze i doprinose.

radnici preko zadruge

Kako izgleda saradnja između poslodavca, zadruge i radnika?

  • Potpisivanje dvojnog ugovora o poslovnoj saradnji između poslodavca i omladinske zadruge
  • Potpisivanje trojnog ugovora između poslodavca, omladinske zadruge i radnika (zadrugara)
  • Izdavanje uputa na rad od strane omladinske zadruge
  • Na kraju meseca poslodavac šalje omladinskoj zadruzi obračun radnih sati i radnih dana radnika
  • Omladinska zadruga poslodavcu dostavlja fakturu sa obračunatim doprinosima
  • Poslodavac na račun zadruge uplaćuje bruto iznos zarade zadrugara
  • Omladinska zadruga, u roku od 5 dana nakon što poslodavac uplati bruto iznos, isplaćuje neto zaradu zadrugaru i uplaćuje poreze i doprinose.

UKOLIKO SU VAM POTREBNI RADNICI ONDA JE OMLADINSKA ZADRUGA SBU PRAVO REŠENJE ZA VAS.

Pošaljite nam zahtev za angažovanje radnika, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku. Već imate radnike koje biste angažovali preko zadruge? Pozovite nas odmah: 066 866 86 52 ili nam pišite na: sbu.zadruga@gmail.com


Pročitajte: Zašto zaposliti radnike preko omladinske zadruge?


Pročitajte: Kolike su plate preko omladinske zadruge?